Teddy

Teddy is een pure Australian Labradoodle reu, kleine medium van 44 cm en weegt 14 kilo. Teddy heeft een mooie mannelijke bouw met een caramel wavy fleece vacht met white marks.
Teddy is zeer mensgericht met het uitlaten krijgt hij veel aandacht. Hij loopt altijd heel netjes en trots naast zijn baasje. Hij weet met zijn mooie beertjes looks en bambi ogen vaak de mensen op straat en visite te verleiden tot een complimentje of knuffel. Hij geniet hier enorm van.
Thuis verwelkomt hij ons altijd kwispelend met een knuffeltje in zijn bek. Dat is heel aandoenlijk om te zien. Mede door zijn rustige en stabiele karakter kan hij erg goed met andere hondjes overweg. We vinden hem ook heel sociaal, zo gaat hij dikwijls een kluif onder Indy’s toezicht voor haar voorkauwen en geeft hem vervolgens als hij sompig is aan haar terug. Dit zodat zij niet zoveel moeite hoeft te doen. Wat een gentleman toch! Teddy is voor andere collega fokkers beschikbaar voor dekkingen. Wel alleen voor de teefjes die aan de juiste criteria voldoen. Teddy is verder drager van het parti en het Phantom gen en geeft daarbij ook zijn white marks door.

Naam: DoodlesBabys Teddy
Geboren: 12-10-2018
Generatie: Pure ALD
Geslacht: Reu
Kleurcode: bbee
DNA profiel: VHL_ID: H361598
Heupen HD: OFA Good
Ellebogen ED: normal
Jaarlijks oogonderzoek: Vrij van oogziekten getest oktober 2021
Patella’s: Geen Luxatie
Kleur: Caramel, fleece vacht
Maat: kleine medium, schofthoogte 44cm
Gewicht: 14 kilo
Registratienummer: WALA00030962
en ALAEU-8990

Indy

Indy is een een mini labradoodle teefje met een schofthoogte van 40 cm en weegt 10 kilo en heeft een caramel fleece vachtje.

Het is mooi om te zien hoe Indy kan genieten van het leven en hoe ze van alles observeert. Als we bij het strand zijn vindt ze het geweldig om naar de golven te staren. Ze is dol op roadtrips en verder is het een heerlijk portret. Als ze kans krijgt gaat ze in een plas modder rollen, gewoon omdat het kan! Ze is dan een beetje baldadig maar dat vinden wij ook wel weer grappig aan haar hoe authentiek ze is. Verder is ze ontzettend eager en wil ze tijdens de hondentraining haar baasje graag laten zien hoe goed ze het doet. Indy kan ontzettend knuffelen en ligt bij ons thuis graag bij ons in de buurt. Zo vindt ze het heerlijk om door ons gekamd te worden. Ze gaat hier helemaal voor liggen.

We hopen met deze topper mooie doodle beertjes te mogen verwelkomen op deze wereld. Indy is naast haar white marks die ze doorgeeft ook drager van het Phantom gen.

Wij verwachten dat Indy medio/eind 2021 haar eerste nestje zal krijgen.

Naam: DoodleBabys Indy
Geboren: 10-12-2019
Generatie: ALF3
Geslacht: Teef
Kleurcode: bbee
DNA profiel: VHL_ID: H425676
Heupen ED/HD: OFA Good
Jaarlijks oogonderzoek: Vrij van oogziekten getest oktober 2020
Patella’s: Geen Luxatie
Kleur: Caramel, fleece vacht
Maat: Mini, schofthoogte 40cm
Gewicht: 10 kilo
Registratienummer: WALA00037523 en ALAEU-11320

Nouk

Nouk is een zelfverzekerde hond met een open karakter.

Met haar enthousiasme maakt ze iedereen om haar heen vrolijk. Ze is heel sociaal naar andere honden toe en vind het heerlijk wanneer er een klik is om met ze te spelen.

Ook krijgt ze regelmatig complimenten over haar mooie vacht en haar fiere houding.

Ze geniet van onze aandacht en vind het geweldig om spelletjes te doen. Vooral intelligente denk spelletjes vind ze een leuke uitdaging om op te lossen, hoe moelijker hoe beter.

Nouk geeft heel goed aan wat ze fijn vind en knuffelen hoort daar zeker bij. In de auto is ze een echte navigator, ze is dol op roadtrips. Met Nouk hebben we een maatje voor het leven!

Naam: Geldersedoodles Nouk
Geboren: 27-03-2020
Pure ALD
Geslacht: Teef
Kleurcode: BBEe
DNA profiel: pending
Heupen HD: OFA Good
Jaarlijks oogonderzoek: Vrij van oogziekten getest maart 2021
Patella’s: Geen Luxatie
Kleur: Zwart, fleece vacht
Maat: Grote mini, schofthoogte 42cm
Gewicht: 12 kilo
Registratienummer: WALA00042470 en ALAEU-12120