Laatste nieuws

september 2023

Ruby & Solo

Ruby & Solo


Harmony’s True Colors

Augustus 2023

Aanmeldformulier gesloten

We hebben weer (tijdelijk) ons aanmeldformulier op slot gezet op onze website vanwege grote interesse.


Hartelijk dank voor al jullie enthousiaste aanmeldingen!

Juli 2023

Cowboy Magic samenwerking

Om ons puppy pakket te optimaliseren krijgen alle pupkopers naast alle andere essentiële benodigdheden voor een doodle pup vanaf heden een Cowboy Magic set voor de optimale verzorging van de vacht.

Deze boxset ter waarde van €22,95 is toegevoegd aan het puppypakket.

Juni 2023

Fotoshoot Lilly

Lilly heeft de eer gekregen om stock model te worden voor Cat’chy Images. Er zijn foto’s in verscheidende poses gemaakt.

Dit betekend dat reclame bureaus en nieuws/media bedrijven deze foto’s kunnen inzetten voor nieuws en reclame doeleinden als ze op zoek zijn naar foto’s van een vrolijke knappe zwarte hond.

Maandvlog

September 2023

Nestje geboren

Izzy heeft 4 pupjes.

Teddy op date met Anna

Ginny’s medische keuring voor fokhond

Ruby op date met Solo en een fotoshoot.

Augustus 2023

Echo

Deze maand hebben we een echo gemaakt van Izzy. Goed nieuws, ze is drachtig! Begin september zal Izzy bevallen van een nestje met mini doodles.

Juni 2023

Reünie foto shoots en trimworkshop

Deze maand hebben we een Reünie gehad van Teddy en Nouk’s Winter Tale nestje i.c.m. met een vachtverzorgingsworkshop voor de baasjes. Ik heb twee foto shoots gehad en met een bevriende collega een trimworkshop gehad om beter te worden in het trimmen van mijn eigen hondjes.

Mei 2023

Indy’s nestje

Deze maand op bezoek geweest bij de goothandel, een lief momentje van het nestje van Indy om 03.00 s’nachts, uitleg camera systeem.

April 2023

Groothandel en bezoek uit Amerika

Deze maand op bezoek geweest bij de goothandel, Mijn “happy place”waar al mijn fok gerelateerde materialen zijn opgeslagen, aankomst toekomstige reutje Luca uit Amerika, date day Indy & Sunny.

Maart 2023

Bezoek bij dierenarts

Deze eerste  maand begin ik mijn eerste vlog  doktersbezoek  bezoek bij de oogarts en AniCura Eersel voor een onderzoek naar de heupen en Patella,  ellebogen en health check om Boris te kwalificeren als fok-reutje. Met Ischa hebben wij bij Cryolab zijn zaad ingevroren.