Reuen

Teddy

Teddy is een pure Australian Labradoodle reu, kleine medium van 44 cm en weegt 14 kilo. Teddy heeft een mooie mannelijke bouw met een caramel wavy fleece vacht met white marks.Teddy is zeer mensgericht met het uitlaten krijgt hij veel aandacht. Hij loopt altijd heel netjes en trots naast zijn baasje. Hij weet met zijn mooie beertjes looks en bambi ogen vaak de mensen op straat en visite te verleiden tot een complimentje of knuffel. Hij geniet hier enorm van.Thuis verwelkomt hij ons altijd kwispelend met een knuffeltje in zijn bek. Dat is heel aandoenlijk om te zien. Mede door zijn rustige en stabiele karakter kan hij erg goed met andere hondjes overweg. We vinden hem ook heel sociaal, zo gaat hij dikwijls een kluif onder Indy’s toezicht voor haar voorkauwen en geeft hem vervolgens als hij sompig is aan haar terug. Dit zodat zij niet zoveel moeite hoeft te doen. Wat een gentleman toch! Teddy is voor collega fokkers beschikbaar voor dekkingen. Teddy is drager van het parti en het Phantom gen en geeft daarbij ook zijn white marks door.

Naam: DoodlesBabys Teddy
Geboren: 12-10-2018
Generatie: Pure ALD
Geslacht: Reu
Kleurcode: bbee KB/ky-at/at SSP (phantom/parti drager)
DNA profiel: VHL_ID: H361598
Heupen HD: OFA Good
Ellebogen ED: normal
Jaarlijks oogonderzoek: Vrij van oogziekten getest oktober 2021
Patella’s: Geen Luxatie
Kleur: Caramel, fleece vacht
Maat: kleine medium, schofthoogte 44cm
Gewicht: 14 kilo
Registratienummer: WALA00030962en ALAEU-8990
Gezonheidsuitslagen: Klik hier


Ischa

Met gepaste trots wil ik jullie voorstellen aan Ischa (iesja). Hij is een knappe rode reu en betoverd je waar je bij staat met zijn amber kleurige ogen. Hij is dol op kroelen en gemasseerd worden.

Lief, vrolijk, energiek, maar ook aanhankelijk zijn z’n sleutelwoorden.

De complimenten die hij vooral krijgt gaan over dat hij een prachtige verschijning is met zijn mooie lange wimpers en zijn sterke en gespierde bouw.

Naar andere honden toe is Ischa erg sociaal, open en soms afwachtend. Het maakt hem niet uit hoe groot of fors ze zijn, iedereen is zijn vriend. Een pup of kleine hond benadert hij voorzichtig en laat ze lekker snuffelen of met hem spelen. Wanneer honden tegen hem grommen, loopt hij van ze weg. Kortom Ischa is een lieve en gezellige hond, die zich niet gauw uit de tent laat lokken.

Ischa is voor andere collega fokkers beschikbaar voor dekkingen. Hij is draagt phantom , geeft zijn white marks door en heeft intense red pigmentation.

Naam: Mischa Doodles Harmony Ischa
Geboren: 17-07-2021
Generatie: Pure ALD
Geslacht: Reu
Kleurcode: BBee KB/ky-at/at SS
DNA profiel: VHL_ID: 
H559812
Heupen Pennhip: 
R 0.42 – L 0.43
Ellebogen ED: normal
Jaarlijks oogonderzoek: 
juli 2022
Patella’s: Geen Luxatie
Kleur: Rood, wavy fleece vacht
Maat: kleine medium, schofthoogte 45cm
Gewicht: 15 kilo
Registratienummer: 
ALAEU-15818 en WALA00068671
Gezonheidsuitslagen: Klik hierSunny

Sunny is echt eye candy, met zijn mooie witte snor en sik. Wat een toverbal bekijk op de slideshow zijn foto als pup.

Sunny gaat soms mee met haar baasje die in jeugdzorg werkt. Dat is geen straf voor hem want knuffelen en liefde en comfort geven is echt zijn pride and joy.
Het is heel opmerkelijk wat voor grote aantrekkingskracht Sunny mensen op straat heeft. Wij kregen maanden geleden al verschillende mailtjes van gezinnen die mailden dat ze graag een pup van hem willen wensen in de toekomst. Ik ben natuurlijk dan super trots als ze schrijven dat ze hem bij toeval op straat hebben ontmoet en mij complimenteren over zijn mooie karakter en prachtige looks.

Sunny boy zoals we hem ook soms noemen draagt zijn naam met trots. Hij is volgens zijn baasje waar hij woont echt een verrijking in hun leven en met zijn lieve empathische skills ook een echt zonnetje in huis!

Naam: Harmony Happy Camper Sunny
Geboren: 18-10-2021
Generatie: Pure ALD
Geslacht: Reu
Kleurcode: Bbee KB/KB-at/a Ssp (Parti/Rufus drager)
DNA profiel: VHL_ID: 
H570098
Heupen Pennhip: R 0.40 – L 0.43 OFA Good
Ellebogen ED: normal
Jaarlijks oogonderzoek:Vrij van oogziekten getest oktober 2022
Patella’s: Geen Luxatie
Kleur: Rood, fleece vacht
Maat: grote mini/kleine medium, schofthoogte 42cm
Gewicht:13 kilo
Registratienummer: 
ALAEU-15691 en WALA00073632
Gezonheidsuitslagen: Klik hier