Wie zijn wij?

Mijn naam is Jessica Sikkema en woon met mijn man Remko en twee zoons Anthony en Marijn in Berkel en Rodenrijs. Een aantal jaar geleden zijn we door een vriendin verliefd geworden op dit geweldige ras. Zij attendeerde mij er op dat Australische labradoodles een hypo-allergene vacht hebben. Omdat mijn man verschillende allergieën heeft is dit ras echt een uitkomst.

Wij hebben momenteel drie Australische Labradoodles waarvan twee bij ons thuis en acht  in een gastgezin.

Onze jongste zoon zit op speciaal onderwijs en maakt in verband met extra reistijd erg lange dagen. Hierdoor heb ik een aantal jaren geleden besloten om te stoppen met mijn werk als applicatiebeheerder. Ik kan mij nu volledig storten op de opvoeding van onze zoons en onze doodles.

Onze de jongste zoon was door zijn spectrum wat onzeker en vond het ook moeilijk om contact te maken. Door onze sociale hondjes is hij veel opener geworden. Met onze oudste tienerzoon hebben we de hondentrainingen gedaan. Zo leuk om te zien dat het hele gezin verknocht is aan onze doodles maar hoe kan het ook anders ze geven zo veel liefde en zijn echte vriendjes voor het leven.

Ik zie het ook als een bevoorrecht om andere gezinnen ook gelukkig te maken.